Een professionele website is cruciaal voor het succes van uw onderneming

 

Een professionele website is belangrijk voor uw bedrijf. Bij Practica Productions weten wij dat als geen ander! Wij ontwikkelen eenvoudige en complexe webtoepassingen. Voor kleine en grote opdrachtgevers. Wij onderhouden intensief contact met onze opdrachtgevers. Wij passen de nieuwste technieken toe én altijd maatwerk! Het eindresultaat is een toekomstbestendige website.

 

Naast het leveren van maatwerk CRM, is Practica Productions ervaren in het bouwen van een website in WordPress. Ook kunnen wij uw huidige website ombouwen naar WordPress. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Goed interactief webdesign betekent voor Practica Productions dat de bezoeker van uw website in een minimaal aantal muisklikken daar komt waar hij of zij wil zijn. Het ontwerp van een website is een vak apart, naast de technische aspecten komt ook de gebruiksvriendelijkheid van een website om de hoek kijken. Met de indeling van de menubuttons bijvoorbeeld moet tijdens de ontwerpfase al rekening gehouden worden. Voordat de website geprogrammeerd gaat worden, laten we aan u als opdrachtgever eerst enkele ontwerpen zien van uw nieuwe website. Hieruit kunt u direct een keuze maken of uw wensen aan ons kenbaar maken. Zoals aanpassing in eigen beheer middels een Content Management Systeem (CMS). Hiermee kunt u uw website zelf beheren. En dus volledig up-to-date houden.

Degelijke, heldere en creatieve vormgeving is van groot belang voor een goed functionerende website. Practica Productions maakt niet alleen websites die er goed uitzien, maar die ook functioneel en goed vindbaar zijn door zoekmachines. Want, met alleen een website bent u nog niet klaar. Wij adviseren u daarom graag over zoekmachine marketing, via Search Engine Optimalization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA), zodat je website in de picture komt bij de woordcombinaties waarop u gevonden wil worden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die de alsmaar slimmer wordende Amerikaanse zoekmachine Google biedt.

Practica Productions heeft oog voor nuance!